El Roncato Patí Vic diu adeú al playoff de lliga d'hoquei patins en perdre a Sant Sadurní d'Anoia

Ferran Pujalte, tècnic del Roncato Patí Vic, creu que l'equip ha arribat al playoff molt just físicament

El Ter 2 de maig de 2008 a les 11:06
Plantilla del Roncato Patí Vic
Els vigatans van perdre ahir dijous el quart partit de l’eliminatòria davant del Noia i han quedat eliminat als quarts de final del playoff pel títol de lliga. L’equip de Ferran Pujalte va perdre per 5 a 3, en un partit on sempre va anar a remolc del conjunt local i va arribar a perdre per 5 a 0 a falta de sis minuts pel final del partit.

Aquesta era la tercera derrota dels vigatans, que no han pogut recuperar el factor pista que van perdre en el primer partit, decidit a la tanda de penals. Ferran Pujalte, tècnic del Roncato Patí Vic es mostra decebut per l’eliminació, i apunta les lesions com a factor clau de l’eliminatòria.

Pujalte considera que l’equip, més que psicològicament, s’ha de recuperar físicament de les últimes setmanes de competició. De fet, als vigatans ja només els queda donar la sorpresa a la final four europea que es disputa el proper cap de setmana al Palau Blaugrana.

El Vic jugarà contra el Barça en una primera eliminatòria on hi té més a guanyar que a perdre. Per primera vegada, la final four compta amb quatre equip de l’Ok Lliga, ja que l’altra semifinal la protagonitzen el Reus i el Liceo.