26 d'abril de 2024

Olost acollirà diumenge la primera cursa de muntanya Via Fora

Es preveu que sigui una cursa dura, tot i que només consta de 15 quilòmetres de recorregut

El Ter 4 de març de 2009 a les 14:08
El cartell que anuncia la primera cursa Via Fora
Aquest diumenge es disputa la primera edició de la cursa de muntanya Via Fora d’Olost. Es tracta d’una prova puntuable per a la nova lliga catalana de curses de muntanya. Aquesta iniciativa ha sorgit de dos osonencs que volen fomentar les curses de muntanya en l’apartat de participants aficionats.

De fet, la puntuació funciona diferent de les proves que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. La primera prova la d’Olost espera comptar amb uns 150 participants. Les inscripcions es poden fer fins aquest dijous, però el ritme és molt bo.

La competició d’Olost i la lliga catalana compten amb tres categories tant de masculí com de femení. Es tracta de sènior, veterà i màster. També hi ha una categoria per a equips. La lliga catalana compta amb deu proves. El sistema de puntuació es basa en la classificació individual i d’equips i en la distància i desnivell de la prova. En el cas de la d’Olost, es preveu que sigui una cursa dura, tot i els 15 quilòmetres de recorregut. La cursa començarà a dos quarts de nou del matí des de la plaça Major d’Olost. L’arribada és al pavelló municipal d’esports.
Etiquetes:
Esports