25 d'abril de 2024

El Voltreganès omple el proper dissabte d'activitats dins del programa de prevenció de riscos de les drogues

De les 5 a les 9 de la tarda, al Passeig de les Masies, els joves hi podran trobar activitats, tallers o exhibicions

El Ter 4 de març de 2009 a les 14:29
Els alumnes de secundària han assistit a l'obra teatral 'No em ratllis', dins del mateix pla contra les drogues
Els dos ajuntaments del Voltreganès ja tenen a punt una nova edició del programa de prevenció de riscos en consum de drogues. El pla, que ja fa quatre anys que està en marxa, es titula “Amb les Drogues tu tens la resposta, Informa-te’n abans d’actuar”.

La regidora de Joventut de Sant Hipòlit, Bet Contreras, explica que les activitats estan enfocades a la reflexió i que la novetat d’enguany és una exposició. Sota el títol de "A tota Pastilla", es pretén fer arribar a la població en general, i als joves en particular, informació sobre els riscos associats de les drogues de síntesi. S’inaugurarà el proper dissabte a les 5 de la tarda al passeig de Les Masies (davant de l’IES). El mateix dissabte dia 7 de març, de les 5 a les 9 de la tarda, al Passeig de les Masies, els joves hi podran trobar activitats, tallers, exhibicions de caire esportiu, artístic, informatiu o sobre les noves tecnologies.

Aquesta és la part més lúdica, però el programa també té un àmbit formatiu, sobretot destinat a monitors i entrenadors esportius, i d’intervenció als centres de secundària. En aquest últim apartat, els alumnes assisteixen a l’obra de teatre ‘No em ratllis’, de la qual ja se’n fa una sessió, aquest dimecres a les 3 de la tarda.

Durant la presentació del programa contra les drogues es va aprofitar l’ocasió per presentar la creació d'una plaça de vigilant nocturn, que recupera la figura del ‘sereno’. Properament s’obrirà un concurs públic per cobrir la vacant i s’espera que les tasques de vigilància nocturna ja puguin començar abans de l’estiu.
Etiquetes: