26 d'abril de 2024

El Cros del Roser tornarà a reunir a Sant Julià al voltant de 350 participants

El cros està organitzat pel Patronat de la Fundació Puig i Cunyer, l’AMPA del Col·legi del Roser i el Club Atlètic Vic

El Ter 5 de març de 2009 a les 14:38
El Cros es fa a l'interior i voltants del Col·legi del Roser
Centenars de nens i nenes participaran aquest diumenge en una nova edició del Cros escolar del Col·legi del Roser de Sant Julià. Aquest any el cros escolar del Roser compleix l'edició número 36 amb alguna novetat. La competició es disputarà diumenge a partir de dos quarts d’onze del matí a l’escola.

Hi participaran una dotzena de categories. La prova està oberta no tan sols a alumnes del Roser, sinó també d'altres escoles de la comarca d'Osona. Aquest any s’espera molta participació, fins i tot una mica més de l’habitual. Ho explica un dels integrants de l’organització, Antoni Vilademunt.

El recorregut del cros serà el mateix que l’any passat. Les primeres categories seran les d'aleví en l'apartat masculí i femení amb un recorregut de 1.400 i 1.000 metres, respectivament. Posteriorment, es faran les proves en categoria benjamí, prebenjamí i educació infantil. Tancaran la competició la categoria infantil, que en l'apartat femení tindrà 1.400 metres de recorregut i 1.690 en l'apartat masculí. Finalment el cadet i juvenil femení amb 1.690 metres i el masculí amb 2.450 posaran el punt i final a la competició escolar. Fins i tot, hi haurà una prova reservada a pares i mares dels alumnes. Vilademunt es remunta al temps en què el cros, el més antic de Catalunya, era només intern.

El cros està organitzat pel Patronat de la Fundació Puig i Cunyer, l’AMPA del Col·legi del Roser i el Club Atlètic Vic. Tots els participants rebran una samarreta i esmorzar i hi haurà copa per als tres primers classificats i per al primer atleta del Col·legi del Roser. Com a novetats, des del quart i fins al desè classificats rebran una medalla. A més, l’entrega de premis es farà al final de les curses de cada categoria, i no de manera conjunta al final del cros.
Etiquetes:
Esports