26 d'abril de 2024

La Penya Taurina Manlleuenca rep el premi a la Constància Taurina

Aquest any la Penya Taurina Manlleuenca celebra el desè aniversari de la seva refundació

El Ter 9 de març de 2009 a les 16:44
La Penya Taurina Manlleuenca va rebre aquest passat dissabte el premi a la Constància taurina, un guardó concedit en el marc de la quinzena edició dels Premis Pere Balañà Espinós que cada any atorga la Federació d’Entitats Taurines. L’acte es va celebrar al Saló Maremagnum del Port de Barcelona.

El guardó va dirigit a persones o associacions que s'han distingit per la defensa dels toros a Catalunya. Aquest any la Penya Taurina Manlleuenca celebra el desè aniversari de la seva refundació i és l'hereva de la tradició taurina manlleuenca. Ja a l'edició 34 de La Veu de Montserrat s'explicava que el 19 d'agost de 1888 un torero aficionat va ser greument ferit per la cornada d'una vaca navarresa a Manlleu.

Altres guardons van ser: l'Orella de Marbre, màxim premi, va ser lliurat a Juan Segura Palomares, president de la Federació d'Entitats Taurines de Catalunya durant molts anys. El torero José Tomás va recollir la Clau de la Barcelona Taurina i va anunciar que el 5 de juliol torejarà a Barcelona amb finalitat benèfica.
Etiquetes:
Societat