25 d'abril de 2024

Sant Quirze aprova el Pla Local de Joventut i es planteja crear una comissió de joves

Es van adjudicar les obres de l’edifici de la Cooperativa, que farà l’empresa Construccions Serradell

El Ter 11 de març de 2009 a les 14:02
Una fotografia d'arxiu de Sant Quirze
Sant Quirze de Besora va celebrar dimarts una sessió extraordinària del ple municipal amb pocs punts a l’ordre del dia. Com a fet destacat, es va aprovar per unanimitat el Pla Local de Joventut. Entre les idees que es contemplen, és crear una comissió de joves per gestionar part del fons municipal.

L’alcalde, David Mascarella, diu que defineix les línies a seguir en aquesta matèria els propers tres anys. La comissió, encara en fase embrionària, signaria un conveni amb l’Ajuntament, que aportaria un pressupost per tal que els joves decidissin a què destinen els diners. El Pla Local de Joventut contempla moltes activitats i també constata mancances, com un local per a joves.

El ple de dimarts també va aprovar el tràmit d’adjudicació de les obres finançades pel Fons Estatal d’Interès Local, a l’edifici de la Cooperativa, que farà l’empresa Construccions Serradell. Mascarella es mostrava content perquè la companyia ja es va encarregar de les obres d’ampliació de la llar d’infants, amb resultats satisfactoris i, a més, és una empresa local.
Etiquetes:
Política Municipal