26 d'abril de 2024

El Roncato Patí ha de guanyar a Alemanya per classificar-se per tercer cop consecutiu per la final europea

Guanyant l'equip vigatà estarà classificat perquè Valdagno i Barça s'han d'enfrontar entre sí

El Ter 13 de març de 2009 a les 10:44
El capità Titi Roca espera poder celebrar la classificació per la final europea
El Roncato Patí Vic es juga aquest cap de setmana la classificació per la fase final de la Lliga europea. L’equip vigatà juga a la pista de l’Iserlohn alemany aquest dissabte al vespre.

Guanyant els vigatans es classificaran, ja que superaran a l’equip que perdi de l’enfrontament entre el Barça i el Valdagno. En cas d’empat dels dos equips, la victòria del Vic també serveix per avançar-los. Titi Roca, capità del Roncato Patí Vic, destaca que no guanyar seria un fracàs.

L’equip alemany no ha sumat cap punt en cinc jornades i ha rebut 34 gols, marcant-ne només sis. En el partit de la primera volta a l’Olímpic de Vic, els vigatans van guanyar per 9 a 2. L’equip de Ferran Pujalte suma nou punts en cinc jornades. Si es classifica serà la tercera temporada consecutiva que els vigatans disputen la fase decisiva a Europa. Una fita històrica i que mostra que l’equip vigatà està fent les coses bé.

L’equip vigatà no es fia del partit i anirà a sentenciar des del principi, perquè tampoc es fia del possible arbitratge. La fase final de la Lliga Europa es disputarà a Itàlia, a Bassano del Grappa.
Etiquetes:
Esports