27 d'abril de 2024

Marta Rovira escollida representant d'ERC a la Catalunya Central per les eleccions europees

El 29 de març al Consell Nacional s'ha de decidir la llista definitiva d'ERC a les europees

El Ter 16 de març de 2009 a les 16:54
Marta Rovira és des del juny secretària de política internacional d'ERC
La vigatana Marta Rovira, secretària de Política Internacional d’ERC, va ser escollida aquest cap de setmana com a representat regional d’ERC a la Catalunya Central per anar a les eleccions europees. El cap de llista d’ERC és Oriol Junqueras que aquest cap de setmana també va ser a Osona.

L’elecció es va fer en el marc del Congrés Regional d’Esquerra a la Catalunya Central, que va tenir lloc a l’edifici del Sucre de Vic. Marta Rovira és des del mes de juny és secretària de política internacional.

La política osonenca és llicenciada en dret i coordinadora tècnica de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Marta Rovira va ser escollida amb 47 vots a favor i 17 en blanc. Marta Rovira sabrà en quin número anirà de la llista d’Esquerra d’aquí a dues setmanes, quan es celebri el Consell Nacional d’ERC. Serà el 29 de març i allà s’haurà de decidir les línies mestres del programa i la llista definitiva. Marta Rovira també ocuparà un ordre diferent a la llista per les eleccions europees, en funció de si Esquerra es presenta als comicis formant part d’una coalició amb altres partits.

Les eleccions europees tindran lloc el proper 7 de juny.
Etiquetes:
Política Municipal