25 d'abril de 2024

L'esquiador Ramon Homs normalitza la seva relació amb ADFO, abans de la prova final de la Copa d'Europa

Els seus objectius són la prova final de la Copa d'Europa i els campionats d'Espanya a Sierra Nevada

El Ter 17 de març de 2009 a les 10:14
Ramon Homs
L’esquiador taradellenc Ramon Homs ha formalitzat aquesta setmana la seva relació amb l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona. L’objectiu era normalitzar la col•laboració que ja es porta fent durant els últims anys amb l’associació. Ramon Homs es dedica des de fa anys a l’esquí professional per a discapacitats físics.

Des de fa dos anys entrena amb la selecció espanyola per anar millorant resultats i classificar-se per als Jocs Olímpics d’Hivern de Vancouver el 2010.

Ramon Homs combina els entrenaments a la Molina, on treballa, amb les estades a la Vall d’Aran amb la selecció. Aquest any ha aconseguit un segon lloc als Campionats de Catalunya, celebrats a la Molina, a mitjans de gener. També cal destacar el quart lloc en la prova d’eslàlom a la Copa d’Europa, celebrada a Suècia fa un mes. El seu objectiu és anar aconseguint punts FIS, la Federació Internacional d’Esquí.

Les pròximes proves són la setmana vinent a la Copa Nacional francesa, celebrada a Queras, i després la final de la Copa d’Europa que es disputarà a Eslovàquia. També disputarà a principis d’abril els Campionats d’Espanya, a Sierra Nevada.
Etiquetes:
Esports