26 d'abril de 2024

L’aula de cultura de Caixa Manlleu acull l’exposició 'A Etiòpia tot xino-xano'

Segons Roma, tot i mostrar la realitat del territori també es busca donar un missatge d’optimisme.

El Ter 17 de març de 2009 a les 19:07
La mostra es pot visitar fins el 29 de març. FOTO: Gerard Roma
Fins el 29 de març l’aula de cultura de Caixa Manlleu acull l’exposició 'A Etiòpia tot xino-xano'. Aquesta mostra fotogràfica és obra de Gerard Roma, viatger i Xevi Castejón, fotògraf. Tots dos són viatgers incansables. Durant tres mesos van fer ruta per aquest país africà amb l’objectiu de buscar obrir-hi una ruta per la seva agència de viatges alternatius.

La mostra, segons Gerard Roma, és un recull de fotografies que pretén expressar la realitat del país. Aquesta és la primera exposició que fan, tot i així, habitualment Roma elabora reportatges fotogràfics dels diversos països que visita i en fa xerrades per donar a conèixer diferents realitats i també fer una tasca de sensibilització. Aquesta mostra tracta diferents temes, des de les dones fins a la fam, per exemple i fuig del que seria ‘més turístic’. Segons Roma, tot i mostrar la realitat del territori també es busca donar un missatge d’optimisme.

Aquesta mostra es pot visitar fins el 29 de març a Manlleu. Després té previst visitar Barcelona, Tarragona i també Taradell. La intenció dels seus creadors és fer-la girar per tot Catalunya. Com a complement a l’exposició també s’ha elaborat un fotoreportatge que es podrà veure a la biblioteca de Taradell el proper 27 de març a les 8 del vespre.

Xino xano

Etiquetes:
Cultura