El manlleuenc espera revalidar el títol estatal de supercros i fer una bona temporada en motocros

El Ter 18 de març de 2009 a les 10:01
Un moment de la presentació feta a McDonald's Vic
El pilot de Manlleu Joan Cros ha presentat aquesta setmana el calendari de competicions que realitzarà. L’acte es va fer a l’establiment de McDonald’s de Vic amb la presència del mateix pilot.

Joan Cros competeix amb una Kawasaki i aquest any disputa els campionats d’Espanya de motocros en les categories MX2 i MX1. També ho farà en els campionats d’Espanya i d’Europa de Supercros en la categoria MX2. Després de guanyar el campionat d’Espanya de supercros l’any passat, el manlleuenc espera continuar amb la bona línia aquest any.

De moment, ja va guanyar la primera prova del campionat d’Espanya de motocros, celebrat a Albaida. En la segona prova, celebrada a Bellpuig, va ser novè, però va guanyar la segona mànega. Joan Cros espera que les lesions el respectin aquest any. Durant el 2008 va haver de ser operat de la clavícula després d’una caiguda. La presentació de Joan Cros també ha servit per presentar les seves montures Kawasaki i la nova imatge del manlleuenc, conegut amb el sobrenom de El Coyote. El disseny ha estat realitzat per Estudi Arkham de Manlleu. El dissenyador Pol Robles va descriure la nova imatge "com una força que no es pot controlar, els d’Arkham Studio pensem que aquesta és la millor definició del pilot".

Josep Sastre, màxim responsable de competició de Kawasaki, va recordar que la col.laboració amb l’osonenc "arrenca el 2005. El seu tarannà respon a la nostra filosofia de treball i estem convençuts des de Kawasaki Europa que és un pilot que està marcat a tirar endavant".

Joan Cros serà aquest cap de setmana a Tenerife, disputant la quarta prova del campionat d’Espanya de motocros MX1. Una categoria superior i que disputa amb una moto de 4 i mig per començar a agafar experiència. La pròxima prova MX2 serà a Càceres el 5 d’abril.

El pilot de Manlleu pilota una Kawasaki de 250 cc., però també fa proves amb un moto de 450 cc.