26 d'abril de 2024

El Roncato Patí Vic busca a partir d'aquest dijous el primer títol, la Copa del Rei

El primer rival als quarts de final és el Noia, equip que va guanyar l'última edició a la tanda de penals davant del Vic

El Ter 19 de març de 2009 a les 09:56
Aquesta temporada el Vic ha guanyat el Noia en els dos partits de lliga. Foto: Dani Fernández
El Roncato Patí Vic afronta a partir d’avui dijous la Copa del Rei d’hoquei patins. L’equip vigatà, després de classificar-se per la final europea, té l’ocasió d’aconseguir el primer títol de la temporada. Aquesta competició és un dels grans reptes de la temporada.

El conjunt Ferran Pujalte, subcampió en la darrera edició, jugarà els quarts de final aquest dijous davant el Noia Freixenet a partir de les nou del vespre. Precisament, el Noia va ser l’equip que l’any passat el va guanyar a la final, a la tanda de penals. El tècnic Ferran Pujalte considera que el Noia és un equip molt complicat.

L’equip vigatà és a Galícia des d’aquest dimecres i no tindrà baixes per afrontar la competició. Els vigatans saben que la Copa del Rei és una competició que se’ls dóna bé i que és una de les competicions on més opcions tenen. Ferran Pujalte destaca que l’equip sortirà molt motivat.

La Copa del Rei s’obre a partir de les set de la tarda amb l’enfrontament entre el Liceo i l’Igualada, d’on sortirà el rival a semifinals si el Vic es classifica. Demà divendres juguen el Barça i el Blanes, i en l’altra eliminatòria el Lleida i el Reus Deportiu. Les semifinals es disputen el dissabte a les cinc de la tarda i la final el diumenge a la una del migdia. El Roncato Patí Vic i el Barça són els dos únics equips que han participat en totes les edicions de la Copa del rei amb el format actual.
Etiquetes:
Esports