26 d'abril de 2024

El cap del PSC a Taradell deixa el partit molest per com s'ha gestionat el tema de l'aeroport des de la direcció

Miquel Vila està decebut perquè es va haver d'assabentar del tema a través dels mitjans de comunicació

El Ter 19 de març de 2009 a les 16:54
Miquel Vila deixa el PSC
El secretari d'Extensió de l'Agrupació del PSC de Vic i secretari de Cultura de l'Executiva Comarcal d'Osona, Miquel Vila, ha renunciat als seus càrrecs dins el partit i s'ha donat de baixa com a militant. Vila ha pres aquesta decisió per expressar el seu malestar per com el Consell Comarcal d'Osona, presidit pel PSC, ha gestionat la proposta perquè Taradell pogués acollir l'aeroport de jets privats de Catalunya.

L'ajuntament del municipi ho ha descartat després del rebuig social que va generar la proposta. Vila, que viu a Taradell, acusa al president del Consell Comarcal d'Osona, Miquel Arisa, de tenir 'poca delicadesa', ja que, com a agrupació local, se'n van assabentar pels mitjans.

Vila considera que la proposta per emplaçar l'aeroport de jets a Taradell és una 'pífia política' perquè, si prèviament s'hagués consultat la proposta amb el col·lectiu del seu partit a Taradell, s'hauria vist la 'idiosincràsia' dels taradellencs i s'hagués optat per deixar-la sobre la taula. Aquesta actitud, assegura Vila, l'ha deixat 'decebut' i 'preocupat'.

Vila assegura que com a grup del PSC a Taradell eren contraris a la proposta de fer l'aeroport corporatiu als terrenys de Mont-rodon pels seus valors 'paisatgístics' i 'culturals'. Aquesta actitud respecte el seu grup fa que es plantegin 'seriosament' la continuïtat de la secció local del PSC. Aquesta qüestió es resoldrà els pròxims dies.

El fins aquest dimecres militant del PSC va ser candidat les passades eleccions municipals a Taradell, on no va obtenir representació. La seva intenció era repetir en els pròxims comicis. Segons ha explicat Vila, del grup d'entre sis i vuit persones que assistien a les reunions del PSC de Taradell, únicament ell era militant del partit.

Blog de Miquel Vila

Etiquetes:
Política Municipal