26 d'abril de 2024

El Roncato Patí Vic es classifica per les semifinals de la Copa del Rei amb quatre gols de Torra

L'equip vigatà s'ha mostrat molt més consistent tant en atac com en defensa

El Ter 19 de març de 2009 a les 23:34
El Vic ja està a les semifinals de la Copa del Rei
El Roncato Patí Vic ha superat els quarts de final de la Copa del Rei d'hoquei patins després de derrotar al Noia Freixenet. D'aquesta manera, els vigatans s'han pogut 'revenjar' de l'última final de la competició, que va perdre per penals contra el Noia.

L'equip de Ferran Pujalte ha demostrat ser molt superior al seu rival i l'ha vençut per 4 gols a 1. El domini del partit ha estat per als vigatans, que a la primera meitat han disposat de les millors ocasions amb una bola al travesser i un penal errat per Adroher. El Noia, en canvi, només inquietava en xuts llunyans. El partit s'ha posat de cara per als vigatans en tan sols 30 segons. El temps que ha necessitat el Vic per fer dos gols consecutius, obra de Marc Torra.

A la represa, el Noia semblava reaccionar, ja que Feixas feia el 2 a 1. L'eliminatòria s'igualava, però ha tornat a sorgir Marc Torra que amb un xut des de l'interior de l'àrea feia el tercer per als vigatans. El Noia ha intentat reduir diferències amb un xut a la creueta, però Adroher responia amb un altre xut al travesser. Sergi Fernández també ha impedit el gol del Noia en un penal i una falta directa. I la sentència ha arribat amb el quart gol de Marc Torra en els últims segons de partit.

El rival dels vigatans a les semifinals serà l'equip amfitrió, el Liceo, que en l'altra eliminatòria ha superat a l'Igualada per 6 a 3. Aquest divendres es juguen les eliminatòries Barça-Blanes i Reus-Lleida.

Les semifinals es disputen el dissabte a les cinc de la tarda i la final el diumenge a la una del migdia.
Etiquetes:
Esports