26 d'abril de 2024

El Brull ja està a punt d'enllestir les obres que ha finançat amb el Fons Estatal d'Interès Local

La subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia, va visitar les obres a El Brull dilluns a la tarda

El Ter 24 de març de 2009 a les 14:06
L'Ajuntament de El Brull
D’aquí a vuit dies ja estaran acabades les obres finançades pel Fons Estatal d’Interès Local a El Brull, un dels municipis més ràpids en poder-les executar. La inversió del govern central, de 40.100 euros s’ha destinat a aixecar una escullera de pedra a la carretera que va des de Sant Miquel de Balenyà fins a l’església de Sant Jaume de Viladrover.

A més, s’ha pogut rehabilitar l’accés a un dels tres cementiris. L’alcalde, Ferran Teixidó, explica que no esperaven disposar d’aquests fons per poder fer unes obres que eren molt necessàries.

La subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia, va visitar les obres a El Brull dilluns a la tarda. Els treballs han permès, per cert, contractar una persona que estava a l’atur. L’alcalde explica que Garcia els va adreçar paraules d’elogi i que ells li van traslladar una queixa: consideren que el cartell que anuncia l’actuació (de dotze metres quadrats) és desproporcionat.

Teixidó reconeixia que la tramitació de l’ajut ha estat molt fàcil. En aquests moments l’Ajuntament de El Brull ja disposa del 70% de l’import. El 30% restant el rebran el dia que entreguin el certificat de final d’obra.
Etiquetes: