26 d'abril de 2024

Josep Maria Masramon confirma que serà el nou president del Consorci del Lluçanès

La republicana Eva Boixadé, actual presidenta, sona com un dels noms probables per ocupar la vicepresidència

El Ter 24 de març de 2009 a les 14:28
Josep Maria Masramon
Josep Maria Masramon, l’alcalde de Sant Boi, ha confirmat a elter.net que serà a partir de l’abril el nou president del Consorci del Lluçanès. L’alcalde de Prats, el convergent Lluís Vila, número dos al Consell Comarcal, no assumirà la presidència com estava previst per excés d’obligacions professionals.

El canvi al capdavant de l’ens es fa en virtut del pacte entre CiU i ERC. Fins ara, la presidenta ha estat la republicana Eva Boixadé, que sona com un dels noms més probables per ocupar la vicepresidència. De tot plegat en parla qui serà el nou president, Josep Maria Masramon.

Masramon, que va ser el primer president del Consorci del Lluçanès, diu que malgrat que ara els temps són més difícils afronta el càrrec amb il·lusió.

Segons Masramon, o bé Eva Boixadé o algú de la llista de CiU ocuparà la vicepresidència, que si Vila hagués agafat el càrrec, estava reservada per ell. En tot cas, aquesta tarda republicans i convergents mantindran una reunió per acabar de perfilar una qüestió que, segons diu, és ‘de matisos’. El relleu es farà efectiu durant el mes d’abril.
Etiquetes:
Política Municipal