25 d'abril de 2024

Arriba a Vic aquest divendres el Circ italià amb l'espectacle 'Spirit of Circus'

El muntatge combina el circ tradicional amb les noves tecnologies i efectes especials

El Ter 24 de març de 2009 a les 18:09
El circ italià programa un espectacle de dues hores de durada
La ciutat de Vic acollirà aquesta setmana l’arribada del circ italià amb el seu nou espectacle ‘Spirit of Circus’. A partir d’aquest divendres el circ italià estarà instal•lat a la zona del Sot dels Pradals i presentarà un muntatge innovador que combina el circ tradicional amb les noves tecnologies.

L’espectacle té una durada de dues hores i combina el teatre, la dansa, el cant i la comèdia. També compta amb la presència de diversos animals. Segons el circ, es tracta dels personatges reals de la pel•lícula ‘Madagascar’. S’hi podran veure tres zebres, un hipopòtam, una girafa i un tigre. També hi ha la possibilitat de visitar l’extens zoo al finalitzar la sessió. Al llarg de la sessió hi participen 22 artistes. El circ està compost per un total de 96 persones. L’espectacle ‘Spirit of circus’ narra en forma de comèdia la història d’un aspirant a convertir-se en artista de circ.

El circt italià es podrà veure des d’aquest divendres i fins al dilluns. En total es faran nou actuacions. La primera serà el divendres a dos quarts de nou del vespre. Dissabte n’hi haurà dues a les cinc de la tarda i a dos quarts de vuit, i el diumenge, a banda d’aquestes dues sessions, també n’hi haurà una a les 12 del migdia. El preu de l’entrada oscil•la entre els vuit i els 35 euros. El dilluns, dia de l’espectador, només valdrà 10 euros.

La carpa del circ estarà instal·lada al Sot dels Pradals de Vic

El muntatge combina el circ tradicional amb les noves tecnologies

Etiquetes:
Societat