24 d'abril de 2024

El servei d'informació juvenil de Santa Eulàlia de Riuprimer estrena nova imatge

El concurs de logotips es va organitzar conjuntament entre el SIJ i un grup de joves.

El Ter 26 de març de 2009 a les 18:42
La guanyadora del concurs de logos: Sara Bermúdez Roca de Sta. Eulàlia de Riuprimer, mostrant la seva proposta.
La nova imatge va ser escollida de les propostes rebudes al concurs obert per joves que s’havia organitzat prèviament. L'acte de presetnació va tenir lloc el passat 22 de març. L’acte va ser presidit per la Regidora de Joventut, Mª Teresa Franquesa, la qual va felicitar als joves per la iniciativa de l’acció i els va encoratjar a seguir treballant de manera transversal per fer unes bones polítiques de joventut.

Ester Puig, tècnica de joventut de la Mancomunitat La Plana i del municipi, va destacar el grau d’implicació dels joves, no només en aquesta actuació sinó en totes les que s’executen al llarg de l’any. Va remarcar que el fet que els propis joves hagin estat els impulsors el concurs, i que hi hagin participat de manera activa, és una mostra del grau d’identificació amb el servei.

El concurs de logotips es va organitzar conjuntament entre el SIJ i un grup de joves que manifestaven el seu interès perquè el SIJ tingués nom propi i una imatge dinàmica i jove. Tancat el període de presentació d’obres, un jurat va determinar com a guanyadora del concurs la proposta de Sara Bermúdez Roca de Sta. Eulàlia de Riuprimer, la qual es va emportar com a premi un MP4.
Etiquetes: