25 d'abril de 2024

Manlleu disposarà amb molta probabilitat d’un Espai de Benvinguda Educativa a partir del pròxim curs

Dolors Collell afirma que en la preinscripció educativa no quedarà cap nen sense escolaritzar

El Ter 27 de març de 2009 a les 13:32
Actualment, Manlleu només té un institut i en reclama un segon
Aquesta és una demanda que ja fa temps que està realitzant l’ajuntament de Manlleu. La directora dels Serveis Territorials d’Educació, la manlleuenca Dolors Collell, ha confirmat que la petició ja està molt avançada i que es treballa amb vistes al pròxim curs, tot i que no hi ha res tancat.

En quant a la preinscripció educativa que va començar dilluns, Dolors Collell envia un missatge tranquil•litzador i considera que no quedarà cap nen sense escolaritzar. En el cas de Manlleu, que l’any passat ja va atendre quasi les mateixes sol•licituds que places ofertades, aquest any disposarà de les mateixes places. Dolors Collell considera que primer s’ha d’esperar que acabi el termini de preinscripció i llavors, potser, replantejar algun grup. En aquest sentit, el departament d’Educació ha congelat l’obertura de nous centres i aquest fet afecta a l’obertura de la nova escola de Manlleu, el CEIP El Mas. Precisament, Manlleu també reclama un nou institut i podria vincular-ho a través d’un centre que fos escola i institut. Aquesta formula és ben vista des dels Serveis Territorials.

Mentrestant, ja s’està a punt d’inaugurar l’escola d’educació infantil i primària Quatre Vents, que funciona des del 2004 en mòduls prefabricats, i s’està construint la nova escola bressol municipal al barri de la Coromina.
Precisament, aquest divendres s’han inaugurat els Serveis Territorials de la Catalunya Central, ubicats a Manresa. Aquesta seu engloba la comarca del Bages, Osona, Anoia, Solsonès i Berguedà. Vic acollirà una subseu.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu