23 d'abril de 2024

El Manlleu surt de la zona d'ascens amb una derrota a casa davant la Rapitenca

El Manlleu ha jugat molt incòmode i ha hagut d'esperar fins el minut 28 per tenir la primera ocasió de perill

El Ter 29 de març de 2009 a les 20:52
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha perdut a casa per 0 gols a 1 davant la Rapitenca i s'ha retrobat amb la derrota després de vuit jornades seguides puntuant i perdent només 4 dels 24 punts en joc.

El gol visitant ha arribat al minut 67, quan Gilabert ha aprofitat la única ocasió de perill de la Rapitenca per endur-se els tres punts del Municipal d'Esports de Manlleu. La derrota fa que el Manlleu surti de la zona d'ascens, que tanca el Premià amb 55 punts, només un més que l'equip manlleuenc.

El partit ha estat poc vistós i ha tingut poques ocasions clares de perill. La Rapitenca ha plantejat un partit defensiu amb cinc jugadors a la línia defensiva i un joc molt especulatiu, fet que ha incomodat al Manlleu, que no ha estat capaç d'imposar el seu joc. Durant la primera part la Rapitenca no ha generat perill, mentre que el Manlleu, incòmode, ha hagut d'esperar fins el minut 28 per tenir la primera ocasió de perill, amb un xut de Remo que ha estat a punt de sorprendre el porter visitant.

La segona part ha començat millor pel Manlleu, que al minut 52 ha estat a punt de marcar amb un xut de Remo i amb una rematada de Geli que un defensa rival ha tret sota els pals. Un quart d'hora després, al minut 67, Gilabert ha aprofitat una centrada per marcar el gol de la victòria. El Manlleu ha intentat reaccionar i ha estat a punt d'aconseguir l'empat Cristian Martínez al temps de descompte, però el seu xut ha sortit massa creuat.

Amb la derrota davant la Rapitenca el Manlleu no suma cap punt als 54 que ja tenia i perd la quarta posició del play-off, que ara ocupa el Premià amb 55 punts. El proper partit del Manlleu serà diumenge vinent, a partir de les 5 de la tarda, quan els de Francesc Cargol rebran al Municipal d'Esports de Manlleu al Club de Futbol Santboià, un dels altres rivals directes en la lluita per la quarta i última posició de la zona d'ascens.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports