25 d'abril de 2024

Antoni Llach podria ser el nou director d'Agricultura a la Catalunya Central

Els Serveis Territorials d'Educació a Manresa han anat comptant amb incorporacions de personal de la comarca d'Osona

El Ter 30 de març de 2009 a les 14:44
L'alcalde de Roda, Antoni Llach
L’alcalde de Roda, Antoni Llach, és el nom que més sona per ocupar el càrrec de director d’Agricultura a la Catalunya Central, en una oficina que estarà situada a Vic. Llach no ha volgut encara confirmar de manera oficial el nomenament.

Algunes fonts del PSC, però, diuen que les negociacions ja estan avançades i que si assumeix el càrrec el podrà compaginar amb el d’alcalde. El de Llach s’afegiria al nom d’osonencs que ocupen càrrecs d’importància en aquest desplegament territorial. Precisament divendres, segons ja apuntava elter.net, es van inaugurar els Serveis Territorials d’Educació a la Catalunya Central, a Manresa, encapçalats per la manlleuenca Dolors Collell.

Des del 16 de març que un seguit d’osonencs s’hi han incorporat, al capdavant d’àrees administratives o dins d’una comissió de serveis, com és el cas de l’exalcalde de Manlleu, Ramon Sitjà. La manlleuenca MariaAntònia Costa és Cap de la Secció de Serveis Educatius. El vigatà Marcel·lí Vila és Cap de Negociat de l'Alumnat i Maria Carme Baqué, Cap de Negociat de Personal Docent d'Ensenyament Secundari.

Els càrrecs són provisionals, però la plantilla ja està pràcticament completa. L’1 de setembre, quan s’incorpori Inspecció, ja serà completa del tot. La seu d’Educació a Manresa engloba la comarca d’Osona, el Bages, l’Anoia, el Solsonès i el Berguedà. La ciutat de Vic ha d’acollir una subseu.
Etiquetes:
Política Municipal