27 d'abril de 2024

Nani Roma guanya la primera prova de la Copa de Catalunya de ral·lis de terra

Nani Roma va guanyar dos dels sis trams puntuables i en la resta va ser segon

El Ter 30 de març de 2009 a les 18:41
Nani Roma va guanyar la primera prova amb un Mitsubishi 4x4 Proto
La cinquena edició del ral·li Rocafort de Vallbona va obrir la Copa de Catalunya de ral·lis de terra. Nani Roma i Lucas Cruz van ser els vencedors de la prova amb un Mitsubishi 4x4 Proto amb el qual s'imposaren en dos dels sis trams disputats, essent segons en els altres quatre.

A 58 segons dels vencedors i en segona posició final de la cursa es van classificar Joan Vinyes i Jordi Mercader, guanyadors de quatre dels trams de la jornada amb un Subaru Impreza STi. La tercera posició del podi va ser per a Jordi Gómez i Ramon Izquierdo, també amb un Subaru Impreza. Ferran Font i Miquel Amblàs (Mitsubishi Lancer Evo VIII) van ser quarts.

En els diferents grups i classes, Roma-Cruz es van adjudicar la victòria del grup P4 i la classe 8, mentre que Ferran Font i Miquel Amblàs van guanyar el grup N4 i la classe 3, i Marc Blancafort i Josep Moreno (Opel Astra Proto), el grup P2 i la classe 7.

La propera prova del calendari puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis de Terra i Open serà el Ral·li de Tàrrega, que tindrà lloc el 30 i 31 de maig.
Etiquetes:
Esports