27 d'abril de 2024

El Club Patí Voltregà ha de guanyar el Barça i resar per salvar-se

El Voltregà necessita guanyar al Barça i que el Maçanet no derroti al Sitges

El Ter 31 de març de 2009 a les 09:55
L'equip de Sant Hipòlit necessita un miracle
El Club Patí Voltregà té pràcticament un peu en el descens de categoria. L’equip de Sant Hipòlit ha de guanyar els dos partits que li resten i esperar que el Maçanet no en guanyi cap. El Voltregà va perdre 4 a 2 aquest dissabte a Sitges, el cuer de l’Ok Lliga, i està a un pas del descens. A més, la derrota es va combinar amb la victòria del Maçanet a Lleida.

Els voltreganesos tenen la salvació a quatre punts i aquest dimarts reben el Barça. En l’últim partit de lliga viatgen fins a la pista del Liceo. El tècnic Ricard Muñoz considera que no són els rivals més idonis però que l’equip ho ha de donar tot.

Aquest dimarts, sense temps per digerir el cop que va suposar la derrota a Sitges, el Voltregà rep el Barça. Només val la victòria i potser ni guanyant, perquè el Maçanet rep a la seva pista al Sitges i guanyant certificaria el descens de l’equip de Sant Hipòlit. Així, l’equip osonenc necessita guanyar i que el Maçanet no ho faci. Si es plantegés aquesta situació, encara hauria de guanyar a la Corunya. El Barça pràcticament té assegurat el liderat i el Liceo en l’últim partit podria tenir el tercer lloc, si el Reus perd. Els dos equips, a més, podrien ja estar pensant més en els playoff i la copa d’Europa i conservar esforços.

El partit contra el Barça comença a les nou del vespre. Es dóna la coincidència que s’enfrontaran els dos únics equips que sempre han estat a la màxima categoria estatal d’hoquei patins.
Etiquetes:
Esports