24 d'abril de 2024

Marc Batlle comença el campionat d'Espanya de kart cross guanyant a Alcañiz

L'objectiu del manlleuenc és revalidar el títol que va aconseguir l'any 2007

El Ter 31 de març de 2009 a les 10:43
Marc Batlle va aconseguir la primera victòria en la primera prova estatal
Marc Batlle ha començat amb molt bon peu el campionat d’Espanya de kart cross. El pilot manlleuenc va guanyar aquest cap de setmana la primera prova, que es va celebrar a Alcañiz. Un total de 42 participants van prendre-hi part en un circuit que, a causa de la pluja, presentava un traçat molt dificultós.

Marc Batlle va començar el cap de setmana amb un vuitè lloc en els entrenaments lliures, que no feien presagiar un bon resultat. Però, en les dues proves classificatòries, el manlleuenc va aconseguir el millor temps. El bon rendiment es va mantenir en la prova. Amb aquesta victòria, Marc Batlle comença de forma immillorable el campionat d’Espanya. L’any passat, per exemple, en la primera prova a Alcañiz va haver d’abandonar. Per això, destaca que començar puntuant és molt important per optar al títol.

L’objectiu del manlleuenc és guanyar el campionat d’Espanya, títol que ja va aconseguir l’any 2007. L’any passat va acabar en cinquena posició. A banda, del campionat d’Espanya també disputa el campionat de Catalunya. En la primera prova, celebrada a Amer fa quinze dies, Marc Batlle va aconseguir la tercera posició. La pròxima prova serà a Lleida aquest mes d’abril, prova que puntua pel campionat d’Espanya i de Catalunya.
Etiquetes:
Esports