25 d'abril de 2024

ICV de Torelló, a l'oposició, s'absté en el reglament del Consell Escolar

ERC i ICV van demanar que es revisin les tarifes de la piscina coberta

El Ter 31 de març de 2009 a les 13:38
Una imatge d'arxiu del ple de Torelló
Torelló va celebrar ahir una sessió plenària amb molts afers de tràmit. Les qüestions més rellevants van fer referència al reglament del Consell Escolar i al de les dues escoles municipals, la d’arts plàstiques i la de música.

En l’apartat del Consell Escolar, l’oposició va voler deixar constància d’alguns dubtes. El principal grup, ERC, va qüestionar diferents aspectes formals per la manca de claredat a l’hora d’establir com s’elegiran els membres dels diferents sectors de l’àmbit educatiu. La regidora d’ICV-CdG, Montse Ayats, va optar per abstenir-se en l’aprovació del reglament del Consell Escolar Municipal al·legant ‘mancances i punts poc clars’.

Pel que fa als reglaments de les escoles municipals, ICV demanar que es tingués en compte, a l’hora de valorar la puntuació per accedir als serveis, les famílies monoparentals amb fills, a més de les nombroses. ERC es va mostrar disconforme en els criteris quantitatius a l’hora de valorar la continuïtat del servei.

Els regidors d’ERC Jordi Casals i Albert Soldevila van demanar que es revisessin les tarifes de la piscina coberta i que es tingués en compte els usuaris que sols volguessin fer ús de la piscina i no de la resta de serveis. ICV-CdG va proposar que els usuaris de la nova piscina coberta puguin tenir algun tipus de bonificació si utilitzen només el servei de piscina. L’alcalde, Miquel Franch, es va comprometre a fer arribar la proposta a l’empresa explotadora del servei.
Etiquetes:
Política Municipal