26 d'abril de 2024

Es dóna a conèixer la Taula per la Pau d'Osona, formada per un conjunt d'entitats i organitzacions

A partir de les 11del matí al casal cívic Frederica Montseny es projectaran vídeos i documentals i es farà una xerrada

El Ter 3 d'abril de 2009 a les 14:27
Un fragment del cartell que anuncia l'acte
Demà dissabte es presentarà amb un conjunt d’actes a Manlleu la nova agrupació d’entitats Taula per la Pau d’Osona. La Taula per la Pau està obert a organitzacions, entitats i persones a títol individual.

S’aprofita per presentar-lo aquest dia 4 perquè és el dia que es commemora el seixantè aniversari de l’OTAN, un organisme que segons Escudero ‘fomenta el conflicte’. Es preveu que, a partir de les 11 al casal cívic Frederica Montseny es faci una projecció de vídeos i documentals i una posada en comú amb diverses xerrades. El coordinador i membre d’EUiA d’Osona, Iñaki Escudero explica que es tracta de programar accions de rebuig a la violència de manera coordinada. A la presentació de la nova Taula per la Pau també hi va ser Miquel Sánchez, de CCOO d’Osona, una de les moltes organitzacions que s’han adherit.

Dissabte també es llegirà el manifest, titulat ‘Per la pau. No a les guerres, no a l’Otan. Solidaritat amb Palestina’. La nova Taula per la Pau confia ser una plataforma que doni respostes unitàries des d’Osona.
Etiquetes:
Societat