25 d'abril de 2024

Els pals i un penal fallat condemnen el Manlleu a no passar de l'empat a zero davant el Santboià

El Manlleu ha pogut aconseguir el gol en la penúltima ocasió del partit amb un llançament de penal

El Ter 5 d'abril de 2009 a les 20:56
Imatge del partit d'aquest diumenge. FOTO; David Fajula/GFM
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha perdut l'oportunitat de tornar aquesta setmana a la zona d'ascens després d'empatar a zero davant el Santboià. El Manlleu ha jugat un dels seus millors partits de la temporada però les millors ocasions que ha tingut han acabat amb la pilota al pal.

Al temps afegit Planagumà ha estat a punt d'aconseguir la victòria local amb un llançament de penal però el porter rival ha blocat la pilota. El partit ha començat amb un Manlleu llançat a l'atac. Tant Remo com Baruc han començat a mostrar al Santboià l'assetjament ofensiu que practicarien durant tot el partit. El primer avís ha arribat a minut 21, quan Planagumà ha enviat un potent xut al pal que ha rebut resposta amb un ràpid contraatac tallat per Jordi Dot.

La segona part ha començat amb un domini breu del Santboià, que ha tingut diverses ocasions de perill als primers minuts. Poc després el Manlleu ha continuat assetjant la porteria defensada per Rafa Leva, però un cop més el pal, en aquest cas el travesser, ha evitat que una rematada de cap de Planagumà acabés en gol. La pressió s'ha fet evident en el joc dels de Francesc Cargol, que cada cop buscaven amb més insistència la porteria.

El Manlleu ha pogut aconseguir el gol en la penúltima ocasió del partit, quan l'àrbitre ha vist penal en una jugada dins l'àrea del Santboià. Planagumà ha acceptat xutar-lo com a màxim golejador de l'equip però no ha encertat a superar Rafa Leva, que ha blocat el llançament. El Santboià ha tingut la última ocasió de perill amb un contraatac que ha resolt bé el porter del Manlleu, Tato.

Amb l'empat davant el Santboià els dos equips sumen 55 punts i no s'allunyen de la lluita per la quarta posició de la zona de play-off, que continua estant a només un punt, ja que el quart classificat, el Premià, també ha empatat (3 a 3) en la seva visita al camp del Balaguer. El proper partit del Manlleu serà el proper Dijous Sant, dia 9 d'abril, a partir de les 8 del vespre, quan l'equip manlleuenc visitarà el camp del Reus.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports