26 d'abril de 2024

Els Centres Cívics de Vic inicien la programació de primavera i amplien espais

Es crea l’espai Ç, un espai d’aprenentatge del català i altres llengües, expressió escrita i noves tecnologies.

El Ter 7 d'abril de 2009 a les 11:18
Els centres cívics han millorat també el seu aspecte.
Els Centre Cívics de Vic presenten diverses novetats en la programació de primavera. Hi ha alguns tallers que degut a l’èxit obtingut continuen o s’amplien i també d’altres de nous. Ignasi Jané, coordinador dels centres destaca que es continua apostant per la diversitat de tallers.

Entre les novetats hi ha un taller de discjòquei, sabons naturals, cuina de pícnic o massatge per a nadons, entre molts d’altres. Les inscripcions es poden fer del 14 al 24 d'abril.

A més els centres cívics també amplien ubicacions amb un nou espai cèntric del Seminari, que juntament amb La Central, se sumen als 5 centres cívics de la ciutat, Santa Anna, Serra-de-Senferm, Plaça d’Osona, el Remei-Estadi i La Guixa. D’altra banda, es crea l’espai Ç, un espai d’aprenentatge del català i altres llengües, expressió escrita i noves tecnologies.

Es tracta d’un espai per a totes les edats, amb racó de lectura, aula d’estudi i ciberateneu, amb tallers d’expressió escrita i altres llengües. Tant els nous tallers com els que es tornen a programar responen a la política de preus econòmics, a 15 €.

Els centres cívics han millorat també el seu aspecte, amb la incorporació de la nova imatge que es va crear pels centres en el seu espai interior i en els nous complements dels espais. Està previst que a la tardor ja pugui entrar en funcionament el nou Centre Cívic de Can Pau Raba, al barri dels Caputxins.
Etiquetes:
Societat