26 d'abril de 2024

La gimnasta Anna Serra fa un molt bon paper als Campionats d’Europa a Milà

Anna Serra, va competir en la ronda de classificació per a les finals per aparells.

El Ter 7 d'abril de 2009 a les 18:51
Imatge del campionat de Milà d'aquest passat cap de setmana.
La gimnasta rodenca Anna Serra, del Club Gimnàstic Osona, va participar el passat dia 2 d’abril als Campionats d’Europa de gimnàstica artística femenina, disputat a Milà formant part de l’expedició de la selecció espanyola, acompanyada de la seva entrenadora Mireia Pont. Anna Serra, va competir en la ronda de classificació per a les finals per aparells.

La gimnasta catalana va ser la primera en competir i va fer un gran debut en una competició internacional d’aquest nivell, participant en els aparells de terra i barra d’equilibris.

En l’aparell de terra, l’Anna va tenir una actuació més que notable aconseguint una puntuació de 13.125, classificant-se en 32ª posició d’un total de 74 gimnastes d’alt nivell. En l’exercici de barra d’equilibris va tenir una caiguda en la sèrie acrobàtica, però tot i això va treure una bona nota 12.550 quedant en la 43ª posició.

Per l’entrenadora d’Anna Serra, Mireia Pont, aquesta ha estat una experiència molt bona i satisfactòria per a la gimnasta rodenca, per tal d’anar agafant rodatge en competicions alt nivell. Segons Mireia Pont, 'l’Anna va fer una bona competició, segura de si mateixa i esportivament molt prometedora'.
Etiquetes:
Esports