26 d'abril de 2024

El Fotoprix Vic de tennis taula es juga la lliga a la Superdivisió femenina a la pista del Cartagena

L'equip vigatà només es planteja guanyar per 0 a 4, perquè l'1 a 4 podria no ser suficient per l'average

El Ter 15 d'abril de 2009 a les 11:12
L'equip vigatà només ha perdut un partit en tota la temporada
L’equip vigatà visita aquest dissabte en l’última jornada al Cartagena, actual líder i campió de l’Ettu Cup. Les jugadores vigatanes, que només han perdut un partit en tota la lliga, precisament contra el Cartagena, necessiten superar el resultat que es va produir en el partit d’anada d’1 a 4.

Per això, l’únic que es plantegen és guanyar per 0 a 4. Tot i això, el tècnic Miquel Duran considera que el títol és pràcticament inassolible.

L’equip del Cartagena compta amb tres xineses de màxim nivell a les seves files i aquest any s’han convertit en el primer equip de l’estat que assoleix un títol europeu. En cas de quedar subcampiones, les jugadores vigatanes han fet una gran temporada, aconseguint també el subcampionat a la Copa de la Reina. A més, la majoria dels 16 partits que han guanyat a la lliga ho han fet per resultats de 4 a 0 o 4 a 1.

Després del partit de Cartagena, s’haurà acabat la temporada a nivell d’equips. Sara Ramírez i Matilde Ekholm, però, encara disputaran a nivell individual amb les seves seleccions el campionat del món. Pel que fa a la pròxima temporada, el Fotoprix Vic comptarà amb Wang Tingting que ha renovat per dues temporades, Sara Ramírez a qui encara li queda un any de contracte i, segurament, amb Matilde Ekholm amb qui s’està negociant la renovació, que es tancarà amb quasi tota probabilitat.



L’objectiu del Fotoprix Vic és especialment complicat si el Cartagena guanya el penúltim partit de lliga que disputa avui davant el CN Mataró Quadis. Si l’equip murcià venç al del maresme, la única opció de títol passaria per una victòria del Fotoprix Vic en el darrer partit a Cartagena superant a més un 1-4 del partit d’anada.

En cas de derrota del Cartagena una victòria del Fotoprix Vic, encara que fos per la mínima, donaria al títol al conjunt vigatà. Recordem que el Fotoprix Vic i l’UCAM Himoinsa Cartagena, són els únics conjunts espanyols que han disputat una final europea i l’equip murcià, un dels més potents d’Europa, és el primer de l’estat que assoleix un títol europeu.

Sigui com sigui les noies entrenades per Miquel Duran han protagonitzat una excel•lent temporada i en el darrer partit a la pista cartaginesa buscaran la gran sorpresa i lluitaran per cremar les seves darreres opcions.
Etiquetes:
Esports