25 d'abril de 2024

Sant Bartomeu aprova un pressupost 'conservador' per al 2009

El ple també va aprovar un Pla Director de l'aigua que fa un inventari de la situació i necessitats del municipi

El Ter 30 d'abril de 2009 a les 18:22
Sant Bartomeu ja disposa d'un Pla Director de l'Aigua
El ple de l’Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau va aprovar aquest dimecres al vespre el pressupost municipal per a l’exercici 2009. L’equip de govern ha elaborat un pressupost a la baixa que puja a un milió 96 mil euros, un 29% menys que el del 2008.

El pressupost contempla només una partida de 200.000 per a inversions, perquè, segons l’alcalde Miquel Colomer, les inversions importants del municipi es realitzaran en els pròxims anys.

D’altra banda, el ple també va aprovar un pla especial per a l’ampliació de la xarxa d’abastament d’aigua potable al municipi. I, en aquest sentit, durant el ple es va aprovar el Pla Director de l’Aigua, un document que pretén ser un inventari sobre la situació actual del municipi i les necessitats en quant a millora d’infraestructures.

Les actuacions més prioritàries són la substitució de canonades antigues i la continuació del projecte per a l’abastament d’aigua a les masies. De moment, s’ha realitzat una primera fase, però se’n preveuen dues més, que afectaran a les masies situades al sud del municipi.
Etiquetes:
Política Municipal