25 d'abril de 2024

El Casal Independentista Manel Viusà denuncia 'pressions' perquè se'ls desnoni del seu local

S'han de presentar als jutjats de Vic el 14 de maig però afirmen estar 'tranquils perquè tenim els papers en regla'

El Ter 6 de maig de 2009 a les 14:33
Una imatge del Casal Manuel Viusà
El Casal Independentista Manel Viusà de Vic ha rebut una denúncia per sol·licitar el seu desnonament. Segons membres del Casal, la denúncia l’ha interposat l’administrador de la propietària i el pròxim dijous 14 de maig hauran de presentar-se als jutjats de Vic.

Des del col·lectiu independentista, afirmen que darrera la denúncia hi ha les pressions de l’equip de govern de l’ajuntament de Vic que al·lega que 'les pintades que hi ha a la façana donen mala imatge', segons diu Pep Musté, membre del Casal Manuel Viusà. Musté diu que les pintades fa més de deu anys que hi són.

El membre del col·lctiu també explica que des de fa unes setmanes el regidor de la Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, 'aprofita els plens per criticar el Casal independentista' i 'pressionar l’equip de govern'. Tot i això, des del Casal Manuel Viusà diuen 'estar tranquils', ja que tenen 'tots els papers en regla'. Consideren que la denúncia s’ha fet a esquenes de la propietària, que està malalta, ja que en el seu dia 'amb el fill de la propietària, que és membre del col·lectiu', van demanar-li 'permís per ubicar-hi el casal'.
Etiquetes:
Societat