27 d'abril de 2024

La Setmana de la Ciutadania de Vic comptarà amb la participació de 104 entitats i associacions

La iniciativa vol accentuar valors com la cohesió, la convivència, la tolerància, el respecte, entre d’altres.

El Ter 6 de maig de 2009 a les 17:37
Avui al matí s’ha presentat als jardins de Casa Comella la programació de la 1a Setmana de la Ciutadania de Vic.
Aquest dimecres al matí s’ha presentat als jardins de Casa Comella la programació de la 1a Setmana de la Ciutadania de Vic. Es tracta d’una nova iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Vic i amb un clar objectiu de donar suport a totes aquelles persones que treballen per altres persones.

La iniciativa vol accentuar valors com la cohesió, la convivència, la tolerància, el respecte, entre molts d’altres. L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, ha manifestat que 'Vic s’ha de conèixer a si mateixa'.

La presentació ha anat a càrrec del regidor d’Acció Social i Ciutadania, Joan López. López ha explicat que l’embrió d’aquesta setmana va ser la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic. Un total de 45 activitats configuren el programa de la 1a Setmana de la Ciutadania de Vic i 104 entitats i associacions són les que hi participen.

Durant l’explicació, el regidor ha fet un repàs de les diverses iniciatives que s’organitzen i entre elles ha destacat la Mostra d’Entitats que tindrà lloc el passeig Pep Ventura el dissabte dia 16 de maig. Tallers, conferències, exposicions, tallers, entre altres, són el programa de la 1a Setmana de la Ciutadania.

Per la seva banda, Gràcia Ferrer, ha destacat que el pròxim dia 20 de maig tindrà lloc la inauguració amb una taula rodona sobre dona i Cooperació. A la vegada des del dia abans, 19 de maig, el Museu de l’Art de la Pell acollirà una exposició de 'Dotze anys de cooperació Vic-Somoto', en la qual es recull tota la tasca desenvolupada des d’aquesta entitat.

Setmana de la Ciutadania

Etiquetes:
Societat