25 d'abril de 2024

El PSC de Manlleu inaugura nou local amb la presència del conseller Ernest Maragall

La nova seu multiplica per cinc la superfície útil que podran aprofitar els socialistes

El Ter 8 de maig de 2009 a les 17:39
El conseller Ernest Maragall ha presidit la inauguració
El grup municipal del PSC de Manlleu ha inaugurat aquest divendres el nou local social. Els socialistes deixen les instal•lacions del carrer Girona per ubicar la seu al carrer Núria, número 51.

Segons el primer secretari del PSC de Manlleu, Rafa Cuenca, el canvi de local és també un canvi d’etapa per començar a preparar les pròximes eleccions municipals.

La idea del PSC de Manlleu és que el nou local estigui obert als veïns de Manlleu, ja que s’hi podran realitzar altres activitats diferents a les del partit. El principal avantatge del nou local és l’espai, que és molt més ampli que l’anterior.

La inauguració del nou local del PSC ha comptat amb la presència del conseller d’Educació, Ernest Maragall, acompanyat del president del Consell Comarcal d’Osona i president del PSC d’Osona, Miquel Arisa, i del cap de llista del PSC de Manlleu, Josep Colomer. Maragall ha destacat la tasca realitzada pel govern català i la vitalitat del PSC de Manlleu. Josep Colomer ha afirmat que l’objectiu en les pròximes municipals és ser la força de govern i ha recordat que en l’anterior legislatura el PSC estava al govern i va aconseguir molts avenços, sobretot en educació, per la ciutat manlleuenca. En l’anterior legislatura el PSC de Manlleu tenia les regidories d’urbanisme, educació i benestar social.

El nou local està situat al carrer Núria, 51

La seu compta amb uns espais més amplis

L'objectiu és que el nou local estigui obert als veïns i no només als simpatitzants

Etiquetes:
Política Municipal