26 d'abril de 2024

Unes 300 persones segueixen les diverses activitats de la 'Festa de la Mobilitat'

La festa va començar amb la gimcana que va tenir una durada aproximada de 2 hores.

El Ter 11 de maig de 2009 a les 19:35
Imatge d'un moment dels parlaments.
Dissabte a la tarda, Vic va acollir la Festa de la Mobilitat, amb èxit de participació. 40 grups formats per famílies van participar de les diverses proves de la gimcana de la mobilitat. Totes les proves es basaven en potenciar una millor mobilitat sostenible, i aconseguir així una conscienciació ciutadana d’anar a peu pels carrers de la ciutat o agafar el transport urbà municipal.

La festa va començar amb la gimcana que va tenir una durada aproximada de 2 hores. Paral·lelament a la plaça del Carbó van tenir lloc uns tallers vinculats amb la mobilitat. Després totes les persones que van participar a la gimcana, més altres persones que s’hi van sumar, van fer una part de la primera ruta escolar: de la plaça del Carbó al carrer Torras i Bages, després es va seguir pel carrer Sant Segimon, a la plaça de la Divina Pastora, i tot seguit pujant pel carrer Joaquima Vedruna fins arribar a la plaça Santa Eulàlia, on va ser l’escenari per lliurar els premis de la gimcana, fer els parlaments oficials i tastar xocolata desfeta amb coca.

El recorregut inaugural de la primera fase va comptar amb la presència del 1er tinent d’alcalde, Xavier Solà, la regidora d’Educació, Anna Erra, el regidor de Governació, Josep Rafús, el regidor de Recursos Humans i Serveis, Toni Serrat; el famós PEC; i tots els consellers infantils de l’Ajuntament de Vic. La rua també va estar animada per un grup de batucada. Finalment, tots els membres del consistori infantil, van dir unes paraules en defensa d’una major mobilitat sostenible. La iniciativa ha estat organitzada pels membres del consistori infantil i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vic.

Durant la festa es va inaugurar la primera ruta per a escolars.

Etiquetes:
Societat