24 d'abril de 2024

El judici pel desnonament del Casal Manuel Viusà, vist per a sentència

El Casal organitza aquest divendres un concert reivindicatiu.

El Ter 14 de maig de 2009 a les 16:02
Actual imatge del Casal Manuel Viusà
El judici pel desnonament del Casal independentista Manuel Viusà ha tingut lloc aquest dijous al matí al Jutjat de Vic. El judici s’ha realitzat arran de la denúncia que va interposar l’administrador de la propietària.

El col•lectiu independentista té clar que presentarà un recurs a la sentència si surt contrari als seus interessos. El Casal sospita que darrera la denúncia hi ha les pressions de l’equip de govern de l’ajuntament de Vic que posa com a excusa la mala imatge que donen les pintades que hi ha a la façana. De fet, l’Ajuntament ha instat als propietaris a pintar la façana amb un dels colors del casc antic, tal com marca la llei. Ara és de color negre.

Després del judici, l'administrador va pactar amb l'advocat de la defensa que si la sentència li era favorable, no l'executaria si pintaven la façana.

Com a mesura de protesta, el Casal ha organitzat un concert aquest divendres al mateix local. El concert començarà a les onze del vespre amb l’actuació del grup de Roda de Ter Ressak’a’ska.
Etiquetes:
Societat