27 d'abril de 2024

La Vaqueria d'Osona estén la xarxa de màquines expenedores amb una obertura al Remei de Vic i a Manlleu

A Torelló la sol·licitud també està tramitada i es voldria ubicar la màquina a la zona del Mercat Municipal

El Ter 15 de maig de 2009 a les 14:24
Una imatge de la màquina instal·lada al capdevall del passeig de Vic
L’empresa manlleuenca La Vaqueria d’Osona està preparant l’ampliació de la seva xarxa de màquines expenedores de llet fins a cinc o sis a la comarca d’Osona.

L’experiència de la fira Lactium de Vic va ser ‘molt positiva’ i es van vendre 1.800 litres de llet pasteuritzada, segons el responsable de l’empresa distribuïdora, Pol Collell.

De fet el ritme de vendes d’aquests primers dies és de despatxar-ne aproximadament 300 litres diaris, per la qual cosa la màquina ja queda instal·lada a la plaça Santa Clara, prop del carrer Estret. Aquest dijous ja van inaugurar la segona a Vic situada al barri del Remei, davant del Vic-2. Properament també esperen poder ampliar les màquines a Torelló i Manlleu.

A Manlleu, que és on la posaran primer, d’aquí a uns 10 dies, serà a la vora de les piscines, al costat de la benzinera Meroil de Feixas Aulet. A Torelló la sol·licitud també està tramitada i seria per ubicar-la a la zona del Mercat Municipal. I a Roda de Ter també hi ha feta una petició, però no tenen escollit el lloc. Amb la col·locació d’aquestes noves màquines expenedores esperen poder distribuir una quarta part de la producció de l’empresa, amb 120 vaques que actualment produeixen entre 3.500 i 4.000 litres de llet diaris. Segons els responsables, es tracta de millorar el benestar tant del productor com del consumidor amb aquest sistema de venda directa. La llet que hi ha a les màquines es muny, es pasteuritzai es renova diàriament.
Etiquetes: