25 d'abril de 2024

Mario Molins guanya el IV Concurs d’escultura de la Fundició Dúctil Benito

Per primera vegada el certamen estava obert als artistes de totes les escoles d’art de Catalunya.

El Ter 19 de maig de 2009 a les 16:48
En primer terme, ‘Brot’, l'obra guanyadora feta amb fusta d’àlber i bronze.
L’escultor Mario Molins ha estat el guanyador del quart concurs d’escultura de la Fundició Dúctil Benito. L’empresa manlleuenca ha lliurat aquest migdia els premis del guardó que impulsa cada dos anys. Des de la companyia manlleuenca asseguren que enguany la participació ha estat tot un èxit, ja que han participat al concurs trenta escultures, més del doble que en l’edició anterior.

Per primera vegada el certamen estava obert als artistes de totes les escoles d’art de Catalunya. Molins es mostrava molt content per haver rebut aquest guardó. Assegura que premis com aquest l’animen a seguir treballant.

Mario Molins està llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i està fent un curs de doctorat en què desenvolupa una investigació dins de la fundició en bronze. En la seva trajectòria artística ha fet diverses escultures i ha portat a terme diferents exposicions. Segons explica el mateix artista, l’escultura vencedora segueix una línia continuïsta en la seva obra. Segons Molins la seva obra sempre busca el respecte cap a la natura i la reivindicació de la mateixa. L’obra premiada, que porta per títol ‘Brote’ està foramda per fusta i bronze.

D’aquest treball vencedor se n’elaboraran reproduccions amb les quals l’empresa obsequiarà els seus clients, institucions i col•laboradors. L’artista guanyador ha obtingut un premi de 2.000 euros. Amb les deu obres finalistes es farà una exposició.
Etiquetes:
Societat