25 d'abril de 2024

Les Masies de Roda acull la IV Furgofesta

Pel que fa la procedència dels participants se n’esperen d’arreu dels Països Catalans i també de la resta de l’estat.

El Ter 22 de maig de 2009 a les 18:49
Imatge de la passada edició de la furgofesta.
Aquesta mateixa tarda ha començat la quarta edició de la Furgofesta. Es tracta d’una trobada única a Osona d’aquest tipus de vehicles. Les furgonetes Camper són vehicles que disposen de gairebé tots els serveis que ofereix una vivenda convencional com cuina, llit, nevera o armaris. I és que de fet, molts dels propietaris d’aquests vehicles els utilitzen com a vivenda habitual.

Aquest quarta edició ha canviat d’ubicació ja l’entrada de l’antiga Colònia tèxtil de Còdol a Les Masies de Roda aquest any està inundada. El lloc de trobada és el Camí dels Pous, una pollancreda situada a Vora Ter, terme de Les Masies de Roda.

Aquesta nova edició de la Furgofesta comptarà amb múltiples activitats. Després d’un sopar i un escenari boig aquesta mateixa nit demà dissabte l’activitat continuarà amb una gimcana, diversos tallers, una cata de cerveses o concerts. Pel que fa la procedència dels participants se n’esperen d’arreu dels Països Catalans i també de la resta de l’estat.

El diumenge arribarà l’hora de recollir i per tancar la trobada es farà una ruta turística pel Cabrerès que va finalitzarà amb una xocolatada per a tots els assistents.
Etiquetes:
Societat