27 d'abril de 2024

La reconstrucció del mur del canal de Manlleu estarà llesta aquest estiu

Bassaganya: "És important recuparar aquest element patrimonial del país"

El Ter 26 de maig de 2009 a les 13:02
La comitiva en la visita a les obres de reforma del canal industrial
Donar resposta a la situació d’excepcionalitat que suposa la reconstrucció del mur del canal industrial de Manlleu. Representa actuar sobre un patrimoni important del país a més de corregir el més aviat possible les molèsties de viabilitat que suposen per Manlleu.

Aquesta és la valoració que ha fet el director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions públiques. Bassaganya ha visitat les obres de reconstrucció del canal aquest matí conjuntament amb el Coordinador dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, Antoni Casassas. L’alcalde de Manlleu, Pere Prat, també present en la visita, ha recordat que tot i el retard de l’inici de les obres de reconstrucció, abans de marxar de vacances ja estaran finalitzades.

Prat també ha apuntat que tot i la indisposició de finançament per determinades actuacions demandades sobre el canal industrial, des dels serveis tècnics de l’Ajuntament ja s’està treballant en l’elaboració del projecte que s’anirà executant a mesura que es disposi de financiació. Pel que fa a la reconstrucció del canal industrial de Manlleu, el pressupost és de 821.000 euros dels quals el Departament de Governació n’ha aportat en caràcter d’urgència 298.000 euros.

Estat de les obres de reconstrucció del mur enfonsat

Etiquetes: