27 d'abril de 2024

L'equip juvenil de l'AEC Manlleu es queda a un pas de pujar a Divisió d'Honor

L’entrenador feia un bon balanç de l’ajustat final de temporada, però lamentava no haver pogut pujar a Divisió d'Honor

El Ter 26 de maig de 2009 a les 15:01
L'equip juvenil del Manlleu a la Lliga Nacional
L’equip juvenil de l’AEC Manlleu es va quedar a un pas d’aconseguir pujar de categoria en la seva primera temporada a la Lliga Nacional. L’equip que entrena Josep Maria Sala va guanyar dissabte per 1 a 4 el Premià de mar.

Com que no depenia d’ell mateix, el conjunt havia d’esperar un empat o una derrota del Terrassa, però els egarencs no van fallar davant la Unificació Bellvitge. L’entrenador feia un bon balanç de l’ajustat final de temporada, malgrat que lamentava no haver pogut certificar el pas a Divisió d'Honor.

Sala reconeix que l'ascens no era l’objectiu fixat, que es limitava a la permanència, però que com que els resultats eren tan bons, les opcions de pujar s’anaven fent més evidents. Malgrat tot, considera que els seus jugadors han demostrat que l’equip desplega un bon joc, ja que durant tota la temporada, que qualifica de ‘plàcida’, s’han mantingut entre els 9 primers equips.

De cara a l’any vinent, com és habitual, la meitat de la plantilla, els de tercer any, ja no hi seran, i s’incorporaran nous jugadors provinents del juvenil B. La pretemporada de l’equip començarà per l’agost.
Etiquetes:
Esports