25 d'abril de 2024

Torelló aprova exempcions i bonificacions per la nova piscina però l'oposició les considera insuficients

Es tracta d’unes bonificacions que beneficien a aquelles persones que tenen una minusvalidesa i a gent gran.

El Ter 26 de maig de 2009 a les 20:44
La nova piscina coberta obrirà les portes l'1 de juny
En el ple municipal de Torelló, celebrat ahir al vespre, es va aprovar, un seguit d’exempcions i bonificacions sobre les tarifes d’abonament a la nova piscina. Es tracta d’unes bonificacions que beneficien a aquelles persones que tenen una minusvalidesa i a gent gran.

L’equip de govern va assegurar que l’any vinent, amb l’experiència de 6 mesos de funcionament de la nova piscina, es valorarà la possibilitat d’aplicar noves exempcions i bonificacions.

La proposta de l'equip de PSC i CiU només contempla als col•lectius de minusvàlids (més del 33%) i de gent gran amb una renda inferior als 680€. Aquestes modificacions però el grup a l’oposició ERC les troba insuficients. El portaveu d’ERC, Jordi Casals, va reclamar que es mantinguessin les bonificacions que hi havia fins ara, com ara les dels cursos de les AMPA's, per les famílies nombroses i per la quitxalla de fins a 2on de primària, per exemple. Per Casals no té sentit que abans hi fossin i ara no.

Per la seva banda ICV-CdG es va posicionar a favor de les propostes de bonificacions per a la piscina coberta, però va retreure a l’equip de govern la manca d’informació. El ple, més aviat de tràmit també va refusar una moció presentada per ERC en què es defensava el manteniment del batxillerat nocturn a la ciutat de Vic.
Etiquetes:
Política Municipal