27 d'abril de 2024

Inquietud entre els clubs esportius que entrenen al pavelló de Manlleu per les alternatives mentre duren les obres

Les obres consisteixen, bàsicament, en la reforma i adequació de les instal·lacions i en especial dels vestidors.

El Ter 27 de maig de 2009 a les 14:49
Pavelló d'esports de Manlleu
Alguns dels principals clubs que entrenen al pavelló municipal d’esports de Manlleu, en obres des de dilluns de la setmana passada, estan amoïnats per la "manca de concreció de l’Ajuntament" a l’hora d’oferir-los alternatives durant els treballs.

Especialment, els angoixa la planificació de cara a la pretemporada i l’inici de la temporada vinent. Durant el darrer ple municipal, el regidor d’Esports, Pep Mas, va assegurar que s’havien donat "alternatives i solucions satisfactòries als clubs" que utilitzen l’equipament, ja fos en escoles del poble o en altres municipis.

El president del Club Patí Manlleu, Pere Barcons, explica que de moment, i de cara a finals de temporada ara que falten 15 dies per acabar-la, només es presenten alguns problemes "per la manca de vestuaris". El que realment els preocupa és la represa d’activitat, ja que pel setembre hi ha l’escola d’hoquei i altres equips amb infants als quals "no seria fàcil moure per la comarca".

Segons Barcons, pel que fa a anar a entrenar a altres pavellons, s’ha parlat d’un acord per fer-ho a Folgueroles, però encara no hi ha cap acord tancat. De fet, de l’inici de la temporada, el club ja està utilitzant les instal·lacions esportives de Gurb per manca de pistes on realitzar els entrenaments a Manlleu. Un altre dels clubs que utilitza el pavelló manlleuenc és Unió Esportiva Futbol Sala Manlleu. El seu president, Jaume Auqué, afirma que no saben res en concret i estan amoïnats pels problemes de logística que les obres els poden comportar.

En el cas de la Unió Esportiva Futbol Sala Manlleu, s’ha optat per avançar quinze dies la fi de la temporada per evitar aquests primers moments de convivència amb les obres. Per Auqué, s’hauria de tenir una planificació clara com a molt tard pel juny per organitzar la pretemporada, a l’agost. D'altra banda, fonts del Club Bàsquet Osona s’han queixat de la manca d’alternatives que els ofereix l’Ajuntament de Manlleu a l’hora de planificar "les activitats d’estiu i l’inici de temporada".

L’equip de govern de Manlleu assegura que no pot concretar quan acabaran les obres, que finança el Fons Estatal d’Inversió Local. Des dels clubs consultats, s’apunta que la data que se’ls ha donat és principis de novembre.Bàsicament, les obres consisteixen en la reforma i adequació de les instal·lacions i en especial dels vestidors. L'empresa adjudicatària ha estat Acertis i les obres tenen un importat de 879.312 euros.

Imatge pavelló d'esports de Manlleu

Etiquetes: