25 d'abril de 2024

L'osonenc Josep Maria Cabanas acaba novè a la cursa del Racing The Planet

L'osonenc va ser el tercer atleta de l'estat espanyol amb millor classificació

El Ter 28 de maig de 2009 a les 10:53
Josep Maria Cabanas a l'arribada de la prova
Cabanas va ser durant una setmana a Namíbia on va disputar la cursa del Racing The Planet. Una prova de resistència per etapes amb més de 267 quilòmetres. La prova va finalitzar aquest passat dissabte a la localitat costanera de Luzerit. Josep Maria Cabanas va acabar novè.

L'atleta de les Masies de Voltregà va fer un temps de 35 hores i 13 minuts. El guanyador de la prova va ser l'espanyol Salvador Calvo. Entre els deu primers hi havien tres espanyols, dos d'ells catalans. Xavier Gómez va ser vuitè i Cabanas novè.

La prova comptava amb la participació de 214 atletes de 38 països diferentes. Tots els participants havien de ser autosuficients i l'organització només els donava aigua i una tenda on dormir. L'organització ha reconegut que la del 2009 ha estat una de les edicions més dures. Alguns dies els participants van completar l'etapa a 45 graus de temperatura.

Racing The Planet forma part de la cursa dels quatre deserts que recorre els deserts d'Atacama a Xile, Gobi a la Xina, Sàhara a Egipte i l'últim desert de l'Atlàntida.

Cabanas el primer de la dreta

Josep Maria Cabanas va aconseguir una gran novena posició

Etiquetes:
Esports