25 d'abril de 2024

Dicten una ordre d'allunyament per a quatre treballadors d'un bar nocturn de Vic

La víctima va acabar explicant els fet del dissabte i explicant les amenaces que havia rebut abans d'entrar al jutjat

El Ter 27 de maig de 2009 a les 20:41
Un jutjat de Vic ha decretat una ordre d'allunyament per a quatre treballadors del local nocturn Vic Nit que el 16 de maig haurien agredit a un client i que el dia de la vista oral haurien intentat coaccionar la intervenció del denunciant en la vista.

El dimarts dia 19, segons fons judicials, poc abans que s'iniciés el judici ràpid, els quatre treballadors van adreçar-se al denunciant dient-li 'ja saps que has de dir perquè sinó ja saps que passarà'. Dos agents dels Mossos que estaven al jutjats de paisà van sentir la frase i van comunicar-li al jutge. Aquest ha optat per dictar un ordre d'allunyament, mantenir l'acusació de falta per lesions i imputar-los ara un delicte d'obstrucció a la justícia.

El dissabte 16 de maig un jove de Roda de Ter va anar en aquest local nocturn situat a tocar de la carretera de Sant Hipòlit de Voltregà. Segons han explicat fonts policials, el jove va anar al guarda-roba. Allà es va trobar que la persona que gestionava el servei era un jove del mateix municipi amb qui tenia enemistat motivada per disputes amoroses. Davant del to que agafava la conversa el client va decidir marxar cap al interior del local perquè la situació no anés a més. Segons consta en la denúncia, llavors, el treballador del guarda-roba hauria anat a cercar el client i li hauria donat diversos cops de puny. Els responsables de seguretat del local haurien tret al client a l'exterior.

A l'exterior del local, segons consta en la denúncia, dos porters i un altre treballador del local haurien sostingut el client perquè el treballador del guarda-roba podés continuar agredint-lo. Finalment van 'estampar' el client contra un cotxe que era d'un dels treballadors. Amb l'impacte el jove va trencar el retrovisor.

Després de ser atès al Hospital General de Vic la persona agredida va anar a presentar denúncia als Mossos d'Esquadra. Les parts van ser citades per a un judici ràpid el dimarts 19 de maig. A l'exterior de la sala, els presumptes agressors haurien amenaçat verbalment el jove a qui també li haurien dit que un cop passada la vista oral parlarien del cost que tenia la reparació del retrovisor.

L'agredit va entrar a la sala de vistes disposat a modificar la seva declaració. El jutge, coneixedor del fets, li va preguntar si actuava coaccionat. La víctima va acabar explicant els fet del dissabte i explicant les amenaces de l'exterior. El magistrat va dictar paral·lelament l'ordre d'allunyament que va comunicar a les parts.
Etiquetes:
Societat