25 d'abril de 2024

100 persones participen en la primera Jornada d'Educació Emocional de Manlleu

Durant tot el dia també hi ha hagut exposició i venda de material sobre educació emocional

El Ter 29 de maig de 2009 a les 18:23
Imatge de la jornada d'aquest divendres
L’IES Antoni Pous de Manlleu ha organitzat durant tot aquest divendres la 'Jornada d’Educació Emocional a l’educació infantil', adreçada a mestres i tècnics d’Educació infantil. Al voltant d’unes 100 persones han assistit a la jornada, al Casal Cívic Frederica Montseny.

La jornada ha girat enton la importància de treballar les emocions des d’edats primerenques per tal d’afavorir un desenvolupament integral dels infants.

Després de la inauguració la jornada ha començat amb una ponència de Joana Lara sobre els 'Transtorns emocionals en la infància'. Al matí també ha destacat la xerrada sobre 'Emoció i intel.ligència’ d’Ignacio Morado. Després d’un dinar la tarda s’ha centrat en dos tallers de caire pràctic. Per una banda Teresa Abellan ha impartit un taller pràctic sobre cançons infantils i de l’altra, Antoni Portell ha tractat l’educació emocional des de la formació als mestres.

La tarda s’ha tancat amb una taula rodona sobre 'La importància de treballar les emocions a casa i a l’escola'. Durant tot el dia també hi ha hagut una exposició de material per a l’educació emocional del Centre de Recursos Pedagògics i de l’alumnat d’educació infantil de l’IES Antoni Pous i un punt de venda de llibres sobre educació emocional.

Imatge del públic assistent

Tot el dia hi ha hagut venda i exposició de material

Blog de la jornada

Etiquetes:
Ràdio Manlleu