26 d'abril de 2024

Manlleu posa en funcionament un espai lliure per a gossos

El consistori no descarta adaptar algun altre espai amb les mateixes característiques.

El Ter 2 de juny de 2009 a les 20:53
Imatge de la presentació d'aquest dimarts a la tarda
Manlleu ha posat en funcionament un espai lliure per a gossos a la zona de l’Arborètum. Aquesta zona, habilitada amb diversos elements de mobiliari vol ser un espai on els gossos puguin moure’s sense estar lligats. Es demana als propietaris que tinguin unes conductes cíviques. Amb aquest nou espai es vol complir la noramtiva de protecció desl animals i donar resposta a una demanda ciutadana.

La zona s’ha habilitat també amb diversos elements per contribuir a la bona higiene com una font o un dispensador de bosses. Joan Carles Rovira, regidor de Benestar Social, Salut Públic i Consum, remarca que la posada en funcionament d’aquest espai també va lligada a un augment del control per tal que es compleixin les condicions d’higiene.

La zona de l’Arborètum és la primera que es posa en funcionament. El consistori no descarta adaptar algun altre espai amb les mateixes característiques. Rovira remarca que amb pocs dies de funcionament la rebuda per part de la ciutadania ja ha estat molt bona.

Aquest dissabte al matí i en el marc de la festa del Rodajocs es durà a terme una exhibició d’agility per donar a conèixer l’espai lliure per a gossos, a més de poder-se fotografiar amb l’arbre amic que els participants prèviament hauran dibuixat, i realitzar altres tallers on petits i grans podran interactuar.
Etiquetes:
Fires i festes