25 d'abril de 2024

Anna Simó afirma a Manlleu que "els propers cinc anys seran claus"

Les eleccions europees tindran lloc el proper diumenge 7 de juny

El Ter 4 de juny de 2009 a les 04:29
Anna Simó (a la dreta) acompanyada del 1r tinent d'alcalde de Manlleu, David Bosch
La portaveu parlamentària d’Esquerra Republicana de Catalunya, Anna Simó, ha visitat aquest dimecres Manlleu per instar al "vot d’esquerres i independentista" en les properes eleccions europees.

L’acte de campanya s’ha celebrat a la sala d’exposicions de Can Puget, on una vintena d’assistents han escoltat com Anna Simó apel·lava a un vot a favor de la coalició de l’Europa dels Pobles-Verds, liderada per Oriol Junqueras.

Les eleccions europees tindran lloc el proper diumenge 7 de juny amb un alt risc d’obtenir nivells grans d’abstenció. Una de les raons que destaquen els experts per aquest absentisme és el desconeixement del treball legislatiu que es duu a terme a Europa.
Al respecte, Simó ha destacat que les eleccions europees són importants perquè "la majoria de lleis que afecten a tothom" surten del Parlament Europeu.

Al llarg de la xerrada, Simó ha destacat en nombroses ocasions la necessitat que té Catalunya d’assolir un pes polític propi a Europa, i a més fer-ho de forma conjunta amb altres regions de l’Estat espanyol que es trobin en una situacio similar. La candidatura d’ERC a les eleccions europees es fa dins el grup de l’Europa dels Pobles-Verds, que agrupa en coalició partits nacionalistes com el gallec BNG o els bascos EA i Aralar.

Imatge dels assistents

Anna Simó

Etiquetes:
Política Municipal