24 d'abril de 2024

El barri del Remei de Vic organitza una jornada de salut

A més de xerrades i tallers la jornada també preveu un taller de fotografia, una caminada o un gincama

El Ter 11 de juny de 2009 a les 21:14
Al barri del Pla del Remei de Vic s’han posat d’acord diferents entitats i equips de treball per portar a terme un Pla de desenvolupament comunitari, amb l’objectiu de dissenyar i implementar conjuntament accions de cohesió i inclusió social al barri. Una de les iniciatives que impulsa són les primeres Jornades de Salut del Barri del Remei.

Aquestes jorandes tindran lloc del 15 al 23 de juny. A més de xerrades i tallers la jornada també preveu un taller de fotografia, una caminada o un gincama. Amb aquesta jornada i el Pla de desenvolupament comunitari, es vol apostar per la inclusió i el treball social millorant la qualitat de vida del veïns i veïnes.

Després de percebre les inquietuds del barri es van crear dues taules de treball per tal d’impulsar diferents projectes. Aharrou destaca la implicació i les ganes de treballar de totes les entitats i associacions del barri.

En aquest projecte hi estan col.laborant, apart de persones voluntàries, el CAP el Remei, el CEIP La Sínia, l’Associació de veïns del Remei, la Mancomunitat de propietaris dels habitatges Montseny, l’Escola d’adults, l’entitat Veus diverses, la parròquia del Remei, el Club Caixa de Catalunya i l’Ajuntament de Vic.
Etiquetes:
Societat