26 d'abril de 2024

Celebració a Vic de l'inici dels 30 anys d'estratègia independentista

Hi participaran membres de grups com l'FNC, IPC, CSPC o Terra Lliure

El Ter 12 de juny de 2009 a les 19:40
Acte central del desè aniversari del Casal Independentista de Vic
"Per una terra lliure: 30 anys d’estratègia independentista" amb aquest lema demà es commemorarà les tres dècades des de l’inici del moviment independentista dels països catalans.

L’acte, d’àmbit nacional, començarà a les 5 de la tarda al Sucre de Vic homenatjant a les persones que han lluitat i han viscut de prop la repressió. Des de l’organització, Pep Musté, explica que l’acte és dels més important de la celebració del desè aniversari del Casal Independentista Manel Viusà de Vic.

L'acte comptarà amb la participació de Carles Sastre, Xavier Barberà que parlaran sobre el Front combatiu Modern i Carles Castellanos i Marcel Casellas ho faran sobre l’organització política dels independentistes catalans. D’altra banda, Ramón Piqué i Mireia Datzira parlaran dels comitès de solidaritat durant la repressió independentista. Hi hauran d’altres parlaments de la mà de Carles Benítez, Ramón Piqué, Martí Majoral i del mateix Pep Musté.

La commemoració del trentè aniversari d’estratègia independentista també constarà de diverses actuacions de Cesc Freixas, Quico Sabater, a més de Les Avelines, El Puma, i els Bastoners de Sant Celoni. L’acte està organitzat pel Casal Independentista de Vic amb la col·laboració de diferents col·lectius independentistes.
Etiquetes:
Societat